Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

A l'encontre d'una nova manera de SER

A l'encontre d'una nova manera de SER
Mar Galceran
Procedència: Pastoral Universitària. Barcelona


Hi ha experiències, realitats, persones....que passen per la nostra vida deixant-nos una petjada inesborrable. Persones i realitats que ens han colpit de tal manera que tot el nostre ser s'ha anat transformat a partir de la seva presència. En aquestes trobades però, res haguera estat igual si en el nostre interior mes profund no hagués hagut una predisposició a l'acollida i a la interpel·lació.

La realitat exterior que vivim pot estar plena d'oportunitats de salvació per a tots però si els nostres ulls estan cecs, si els nostres cors estan endurits, en comptes de veure'ns transformats cap a la plenitud, restarem indiferents o tant sols serem capaços de percebre perills i amenaces. Com els exploradors enviats per Moisès a les terres de Canaan, que davant el mateix uns veien una terra que regalimava llet i mel i en canvi altres una terra habitada per gegants que devoraven a la població.

El temps d'advent ens demana també una revisió i preparació interior per tal que estiguem disposats a reconstruir-nos, deixant-nos devorar pel Foc d'un amor sense mesura que ens saneja i ens transforma de soca-rel. Aquesta és la diferència entre el baptisme d'aigua de Joan i el baptisme amb el Foc de l'Esperit de Jesús. No es tracta tant de preguntar-nos, què haig de fer per obtenir la plenitud?, com m'he de comportar? Sinó, sobretot, Qui he de SER?, qui vull ser a partir d'ara? . És la totalitat de la meva persona la que necessita obrir-se a l'encontre d'Aquell que ve a buscar-nos per a incendiar-nos amb la seva proposta de vida.

Què hi ha en mi encara que ho impedeix?, quines màscares m'allunyen de la meva autèntica identitat?, què em dificulta portar a la plenitud el projecte de persona que Déu ha dipositat en mi?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article