Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

EpI- V Diumenge de Quaresma

Imatge relacionadaLa Paraula

Evangeli Jn 8, 1-8

Narrador: Jesús se'n va anar a pregar a la muntanya de les Oliveres. Però de matinada es va presentar una altra vegada en el Temple, i tot el poble acudia a ell. Llavors es va asseure i es va posar a ensenyar-los.

Nen 1: Jesús, què passa? Ve cap aquí molta gent i porten cara de pocs amics.

Jesús: No et preocupis. Aquests mestres de la Llei i fariseus només volen que es compleixi la llei i no es fixen en el que la gent senzilla necessita.

Narrador: Els mestres de la Llei i els fariseus li porten una dona sorpresa en adulteri, la posen al mig i li diuen a Jesús:

Fariseu: «Mestre, aquesta dona ha estat sorpresa cometent el pecat d'adulteri. Moisès ens va manar en la Llei apedregar aquestes dones. Tu què hi dius? »

Narrador: Això ho deien per temptar, per tenir de què acusar-lo. Però Jesús, inclinant-se, es va posar a escriure al terra amb el dit. Però, com ells insistien en preguntar-li, es va incorporar i els va dir:

Jesús: «Aquell de vosaltres que no tingui pecat, que tiri la primera pedra.»

Narrador: I inclinant-se, va continuar escrivint a terra.

Nen 1: Jesús, què passa? Estan marxant tots. I m'estic adonant que els que primer se’n van són els de més edat!

Narrador: I Jesús es va quedar sol amb la dona, que seguia al mig. Incorporant-se, Jesús li va dir:

Jesús: Dona, on són els que et condemnaven? T'ha condemnat algú?

Dona: Ningú, Senyor.

Jesús: Jo tampoc no et condemno. Vés-te'n, i d'ara endavant no pequis més.


Explicació

Jesús va tenir enemics que intentaven deixar-lo en ridícul i, sempre que podien, li posaven travetes, per veure’l per terra. Un dia porten una dona casada a qui van enxampar per sorpresa mantenint relacions amb un altre home, que no era el seu marit. Pel seu mal comportament la podien condemnar a morir apedregada, segons la Llei de Moisès. I per això li pregunten a Jesús: Quina és la teva opinió? Què dius d'això? I Jesús va contestar: Qui de vosaltres no tingui pecat, que tiri la primera pedra contra ella. Ningú va dir res. I tots es van anar marxant, a poc a poc, fins que van quedar sols la dona i Jesús. Jesús va alliberar la dona de morir apedregada, i a més va fer comprendre que ningú ha de matar un altre pensant que així arregla alguna cosa. Quina bonic Jesús, que va ajudar la dona!

Resultat d'imatges de jesus con niños fanoPregària

Senyor,

vull aprendre a perdonar!

Dóna'm la força i el teu perdó.

Dóna'm la teva mirada d'amor.


Enllaç de video: https://www.youtube.com/watch?v=eFCYjQv4pmQ